Amerikába Jöttem

Amerikába Jöttem

Növekvő tenzió, csúcsformába hozás

Négy nap az utazásig...

2019. november 08. - ambajottem

Szervusz, olvasóm!

Mizu? Az jó! Én is jól vagyok, köszi. Jó fáradtan. De ilyen ez, nemsokára ki lehet majd engedni. Ma volt a szezonunk utolsó pénteki edzése. Már csupán hétfő és kedd, szerdán pedig fel fog a csapat ülni a repülőre, ami elrepít Pittsburghbe.

Ahogy láttad a címben, a feszkó egyre nagyobb és nagyobb. Jól játszunk, meglepően jól. Mindenki végig nyomta a hetet, el is fáradtunk rendesen, de a csapat egyre jobban egyben van. Viszont a Nationals közeledtével a feszültség is egyre jobban nő. Ma az egyik amerikai csapattársam, Koal vérző szájjal hagyta el a medencét. Baleset volt, egy visszaúszás közbeni könyökös, de a szájából a torzójára csöpögött és azon lefolyó vér kicsit az '56-os olimpián történt eseményekre hasonlított. Megmarad, ez szinte mindennapos, mint ahogyan az is, hogy megmarkolják a micsodádat. Igen, kicsit megcsavartak ma, de ez van. Nem kell félteni.

Edzés közben kétszer is majdnem tömegverekedés alakult ki. Hiszen hol máshol add ki a feszkót, ha nem a vízben?! Először egy kis sapka ráncigálós sztori volt, a parton amúgy tökre nyugodt és jámbor Dr. Vukics került összetűzésbe a nála feleakkora Willel. Kis szóváltás után azt is elhagytuk. Amúgy nagyon jó kis edzőmeccs volt végig. Aztán a vége fele a csapat legjobbjai közül kettő, a máltai sólyom Jamie és a szerb Vuk ráncigálta meg egymást, aminek kiabálás, fröcskölődés lett a vége. Közéjük álltunk, szétszedtük őket. Ez volt a fináléja a mai edzésnek. Goals out, lanelines back. 

56140426_10213238040895292_331252603994243072_o.jpg

Dr. Vukiccsal a tavalyi konferenciadöntő után

De ahogyan a régi nagy bölcsek is mondták, ami a vízben volt az ott is marad. Az események után öt perccel Jimbókám és Vuk már együtt beszélgettek az öltözőben, megvitatták a dolgot mint az úriemberek, és mentünk haza. Kicsit vicces hogy két konfliktus is volt a vízben, erre egy véletlen könyökös miatt kezd el vérezni valaki. Ahogy Nikola, a másodedzőnk mondta: "...because you in the water fight politely, like gentlemen". Mennyire igaz.

Kezdem úgy érezni, hogy az egész Nationals a mi kezünkben van és lesz is. Dominálnunk kell minden meccset az első momentumtól kezdve, és rajtunk nem fog múlni. Rettentő erős a csapat, erősebb mint a tavalyi. Jövő vasárnapra minden kiderül...

Téged meg arra kérlek, hogy szurkolj. Nyerjünk még egy gyűrűt, aztán kedden jó szájízzel lehet nézni, ahogy Magyarország Wales ellen kijut a 2020-as EB-re!

Cheers, mate!

A bejegyzés trackback címe:

https://ambajottem.blog.hu/api/trackback/id/tr7415298164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása